ÚJ Műkincsrablók nyomában - ELŐLEG

Cikkszám: 101
Műkincsrablók nyomában - ELŐLEG
ÚJ Műkincsrablók nyomában - ELŐLEG
Cikkszám: 101
Raktáron  13 db
15 000 Ft

A vásárlás még csak a helyet biztosítja a táborra, nem a tábor teljes összege! A fennmaradó összeget a tábor előtt bankkártyával, utalással vagy a helyszínen készpénzzel lesz lehetőség teljesíteni. Az előleg kifizetése után minden résztvevővel felvesszük a kapcsolatot e-mailben.

Ajjaj, nagy a baj! Ugyan elkaptuk José los Rablost, a híres műkincsrablót, ám rejtekhelyén a műalkotásokat nem találjuk. Kihallgatása során megismerjük élete történetét, motivációját, a művészetek iránti szenvedélyes rajongását. Miközben közelebb kerülünk hozzá, talán azt is elárulja, hol találjuk az alkotásokat. Így számtalan országot és stílust megjárva meglessük, hogy néznénk ki Van Gogh portréján vagy éppen, hogy állna nekünk egy kis absztrakt. S ki tudja, talán egy napon a mi képeink kerülnek az üres falakra.

A hét során híres művészek alkotási technikáival kísérletezünk különböző eszközök segítségével, így pingálunk és vágunk, miniatűr és életnagyságú nyomot hagyva magunkról. Egyik nap pedig a Magyar Nemzeti Galéria falai közé is ellátogatunk.

Várunk minden meseszerető, nem mindennapi kalandokra vágyó 6-12 évest!